Voor het laatst aangepast: 2 juni 2021

Online services

Herhaalrecepten service

Medicijnen, die u dagelijks of regelmatig moet gebruiken, worden na goedkeuring van uw huisarts verlengd. Conform de richtlijnen van de Inspectie Volksgezondheid worden zogenaamde psychofarmaca (rustgevende medicijnen, anti-depressiva enz.) voor maximaal 1 maand herhaald. Herhaalrecepten kunt u via deze link direct bij de apotheek aanvragen (ook na inloggen via een beveiligde verbinding). De herhaalrecepten hebben dezelfde dosis en aantallen als het origineel recept.
Zijn er aanpassingen in het recept nodig dan dient u met de assistente/huisarts contact op te nemen via een e-mailconsult of telefonisch.

Log hier in bij uw persoonlijke patiëntenomgeving om herhaalrecept(en) aan te vragen. 

Herhaalrecepten ophalen

Recepten aangevraagd voor 12.00 uur, kunt u na 2 werkdagen afhalen in de apotheek. De apotheek heeft ook een medicatierobot, daar kunt u herhaalmedicatie buiten openingstijden van de apotheek ophalen. Dit is alleen mogelijk voor chronische herhaalreceptuur nadat u hiervoor bent ingeschreven door de apotheek. Voor meer informatie neemt u contact op met apotheek Reuver.

De medicatie wordt via internet geregeld door uw huisarts bij apotheek Reuver

De herhaalrecepten die u via onze internetsite aanvraagt worden door uw eigen huisarts en door apotheek Reuver gecontroleerd. Het is dus een internetservice door samenwerking van uw apotheek met uw huisarts. Als u op internet bij een andere apotheek dan uw eigen apotheek medicatie wilt bestellen, adviseren wij u om u eerst goed te informeren over wat veilig kan en wat legaal is. U kunt via deze link informatie hierover vinden.

Andere apotheek

Mocht u herhaalreceptuur bij een andere apotheek willen ophalen, dan kunt u telefonisch contact opnemen met de assistente. Zij print het recept voor u uit, zodat u het zelf mee kunt nemen, of zij faxt het naar de apotheek van uw voorkeur.

Wijzigingsformulier

Wilt u wijzigingen in uw patiëntengegevens aan ons doorgeven? Dat kan eenvoudig via ons online wijzigingsformulier. Denk hierbij aan het doorgeven van een adres-, apotheek- of verzekeringswijziging. 

Ga naar het wijzigingsformulier om eenvoudig je patiëntengegevens aan te passen.