Voor het laatst aangepast: 15 juni 2022

Belangrijke info voor onze patienten

Huisartsenpraktijk Oppe Ruiver in Reuver (de voormalige praktijken van dokter P. Albert en P. Hufman) heeft vanaf 1 juli 2022 te maken met een (acuut) tekort aan huisartsen. Wij informeren  u over wat er binnen de huisartsenpraktijk Oppe Ruiver zal wijzigen.

De balie is gesloten, enkel beschikbaar voor patiënten die een afspraak hebben of een formulier komen ophalen.

Wat verandert wel per 1 juli?
Niet alle afspraken met de huisarts kunnen we op de locatie Oppe Ruiver (Broeklaan 4B) blijven organiseren.

Het kan gebeuren dat uw doktersbezoek op een andere locatie, mogelijk buiten Reuver, plaatsvindt.

De doktersassistente zal u dit vertellen als dat in uw geval zo is.

  • Om deze onderbezetting van huisartsen op te vangen, krijgen wij hulp van andere huisartsenpraktijken. U kunt daardoor nieuwe gezichten tegenkomen. Dit doen we om de zorg aan u als patiënt zoveel als mogelijk door te laten gaan.
  • Het kan voorkomen dat u alleen advies krijgt via e-mail of via beeldbellen.

Wat verandert niet per 1 juli?

  • Oppe Ruiver blijft telefonisch bereikbaar.
  • Wij doen ons best de zorg zo dicht mogelijk bij u te organiseren.
  • Ons vaste team van doktersassistenten en praktijkondersteuners en hun ondersteuning en begeleiding blijft hetzelfde.
  • De dienstverlening door de naastgelegen huisartsenpraktijk Wessels & Wegewijs blijft hetzelfde. Op dit moment is deze praktijk wel gesloten voor inschrijving van nieuwe patiënten.

U kunt ons helpen!
Bezoek de website www.moetiknaardedokter.nl  of www.thuisarts.nl voordat u de huisarts gaat bellen. Op deze websites krijgt u advies en wat u eventueel zelf kan doen op basis van uw klachten. Wij doen ons uiterste best om de drukte aan de telefoon te beheersen. Toch kan het voorkomen dat u wat langer moet wachten voordat u aan de beurt bent. Wij vragen uw begrip hiervoor.

Met deze wijziging in organisatie en met uw medewerking verwachten wij de huisartsenzorg voor patiënten van Oppe Ruiver bereikbaar te houden. Inmiddels stellen wij alles in het werk om nieuwe huisartsen te vinden voor de praktijk. Wij houden u op de hoogte via onze website www.huisartsenpraktijkopperuiver.nl. Via deze website kunt u ook eventuele vragen stellen over deze brief. Wilt u zo vriendelijk zijn hierover niet te bellen met de praktijk.

Team Oppe Ruiver